16 d’abril del 2013

El dia 19 d'abril es presenta el llibre "Relats amb tracte"


El proper divendres, 19 d'abril a les 8 del vespre, la Sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal acollirà la presentació del llibre “Relats amb tracte” que recopila 13 relats escrits en el marc de la campanya "Tracta'm bé" de prevenció dels maltractaments a la gent gran.
Aquest recull conté els dotze relats escrits per les professionals de Serveis Socials del Consell Comarcal  i  inclou un relat inèdit de l’escriptora Isabel-Clara Simó que ha cedit aquest relat per col·laborar amb la campanya. El pròleg de la publicació és de la reconeguda doctora en Psicologia, Mercè Tabueña. Tots els relats han estat il·lustrats per l’artista solsonina Anna Terricabras.
La publicació, que és una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida per a la impressió de 1.000 exemplars.
“Relats amb tracte” tindrà un preu simbòlic de 5 euros i es vendrà tant a l’Ajuntament de Solsona com al Consell Comarcal del Solsonès. Durant la diada de Sant Jordi és previst que es pugui adquirir en un punt de venta al nucli antic de Solsona. Els diners que s'obtinguin de la venda del llibre aniran destinats a finançar la campanya, ja que fins ara s'està duent a terme sense cap finançament estable.
Relats amb Tracte
“Relats amb tracte” és una ullada als diferents tipus de maltractaments que poden patir la gent gran; és una ullada a una temàtica que massa sovint no es veu.
A “Relats amb tracte”, el lector descobrirà tretze situacions de la vida d’una persona gran que ha estat víctima d’algun maltractament. De la mà de l’escriptora Isabel-Clara Simó i de quatre amants de l’escriptura, aquest recull vol apropar aquesta realitat tan silenciada a través de les veus dels seus personatges.
Amb “Relats amb tracte” es vol donar a conèixer que moltes històries de la vida quotidiana fan mal, que moltes històries passen desapercebudes... que moltes històries desencadenen realitats repletes de “grans” protagonistes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada