9 de maig del 2013

El grup de teatre de la gent gran de Solsona puja a escena per sensibilitzar sobre els maltractaments a la gent granEl dia 24 de maig a les 10 de la nit es representarà l’obra Escenes amb tracte al Teatre comarcal de Solsona 

El passat mes de novembre es va possar en marxa el grup de teatre per a la gent en el marc del programa anual d'activitats adreçades a la gent gran de Solsona, en total hi han participat 10 dones que han estat dirigides per Ester Colell del Grup de Teatre Lacetània.

Escenes amb tracte
Al llarg d'aquests mesos les alumnes de teatre han assajat l'obra Escenes amb tracte basada en l'adaptació teatral de sis relats de la campanya "Tracta'm bé" que ha adaptat Josep Maria Parcerisa. L'objectiu de l'obra és donar visibilitat a diferents situacions quotidianes relacionades ab els maltractaments a la gent gran. 

Coincidint amb la X Setmana de la Gent Gran de Solsona es representarà l’obra Escenes amb tracte el dia 24 de maig a les 10 de la nit al teatre comarcal de Solsona.

El preu de les entrades serà de 3 €, es podran comprar anticipadament la setmana abans a l’OAC de l’Ajuntament de Solsona i el dia de l’obra una hora abans a taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada