9 de maig del 2013

La campanya Tracta'm bé rep el premi FIRA GRAN 2013 en l'ambit cívic i social





La campanya de sensibilització pionera a Catalunya, engegada pel Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona ha estat premiada per la seva reconeguda activitat en la prevenció dels maltractaments a la gent gran.

En el proper Saló de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc del 16 al 19 de maig a les Drassanes Reials de Barcelona, dins del marc de FIRAGRAN, s’atorgaran els premis que tenen com objectiu reconèixer la trajectòria de persones grans actives de l’àmbit cultural, esportiu i professional i d’aquelles entitats i persones que treballen a favor de la gent gran dins de l’àmbit cívic i social.

La campanya de sensibilització pionera a Catalunya, “Tracta’m bé”, engegada pel Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona ha estat premiada amb el PREMI FIRAGRAN 2013 en l’Àmbit Cívic i Social - Entitats per la seva reconeguda activitat en la prevenció dels maltractaments a la gent gran.

El jurat està format pels diversos col·laboradors de FIRAGRAN: Departaments de Benestar Social i Família, Interior, Salut i Empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, i els col·legis professionals.

Les categories que es premien i els premiats d’enguany són:

Premi FiraGran en l’Àmbit Cultural

• Montserrat Caballé


Premi FiraGran en l’Àmbit Esportiu

• Joaquim Rifé


Premi FiraGran en l’Àmbit Professional

• Valentí Fuster


Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Entitat)

· Campanya “Tracta’m bé” - Consell Comarcal del Solsonès i Ajuntament de Solsona


Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Persona)

· Montserrat Colomer

Altres personalitats destacades del país i que han rebut un PREMI FIRAGRAN en altres edicions son: Miquel Martí i Pol, Eduard Punset, Anna Lizaran, Victòria dels Àngels, Baltasar Porcel, Josep M. Ballarín, Manel Raventós, Andrés Gimeno, Luis del Olmo o Pasqual Maragall, http://www.firagran.com/web/premis.html)

El lliurament de premis per aquesta edició tindrà lloc el dijous 16 de maig a les 12,30h a l’auditori de les Drassanes i estarà presidit per l’Hble. Sra. Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada